Inschrijven

U kunt uzelf met uw school inschrijven om deel te nemen aan P.E.T.S.

P.E.T.S. is als basis methode in te zetten tijdens uw lessen, maar kan ook een mooie aanvulling zijn op al bestaande methodes en dienen als extra lesprogramma. Bijvoorbeeld tijdens de Week Tegen Pesten of op een door u gewenst moment in het schooljaar. P.E.T.S. laat pesten in de praktijk zien d.m.v. interactieve video, aanvullende opdrachten en extra info met o.a. BN'ers en (ervarings)deskundigen, maar biedt ook hulp bij het opstarten van een gesprek door de docent.

U kunt een abonnement nemen, zodat u doormiddel van een eigen login de beschikking hebt over het digitale lesprogramma. Dit betekend dat u niet alleen in de Week Tegen Pesten, maar het hele schooljaar de beschikking heeft over het lesmateriaal.

De licensie is tot het einde van het lopende schooljaar geldig, zodra u licensie bijna verloopt zullen wij u daarover contacten en kunt u als u wilt verlengen. We willen P.E.T.S, elk schooljaar, op basis van uw feedback, blijven actualiseren, updaten en uitbreiden.

BASISPAKKET

Lesmateriaal

Licensie geeft toegang tot de website waar u kunt inloggen. U kunt dan de interactieve video's gebruiken, de opdrachten downloaden en aanvullende informatie vinden. Onder de aanvullende informatie behoren interviews met BN'ers en (ervarings)deskundigen en de hulp voor het opstarten van een gesprek in de klas.

Klik hier om meer lezen over de thema's van de interactieve video's.

AANVULLING OP BASISPAKKET

Bezoek van de maker

Naast de licensie die u toegang geeft tot het inloggedeelte van de site met daarop het lesmateriaal, kunt u ervoor kiezen om de maker, Brian op de Dijk, bij u op school te ontvangen. Hij kan zijn eigen verhaal komen vertellen en uitleg geven over het project. Ook kan hij u als docent begeleiden tijdens de les. Daarnaast is er de mogelijkheid om als klas een interview met Brian te doen of een nagesprek te houden.

Schrijf u in!

Klik op Contact op ons een mail te sturen.

FAQ

Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd contacten. Mogelijke vragen hebben wij verzameld in de vorm van een FAQ, veel antwoorden kunt u daar al vinden.